Al meer dan 30 jaar is Sportac ’86 een begrip binnen de nationale- en internationale gymnastiek wereld. Dankzij haar professionalisme, kwalitatieve werking en sportieve prestaties kan Sportac ’86, sinds haar ontstaan, steeds een toonaangevende rol spelen. De vele topgymnasten/skippers zijn het visitekaartje van de club en stimuleren zo andere kinderen en jongeren om voor de gymnastieksport en/of Rope Skipping te kiezen.

Sinds haar ontstaan streeft Sportac ’86 naar de brede waaier aan mogelijkheden en disciplines. Het grote variërende aanbod van de club is uniek: van kleuterturnen naar recreatiegym/rope-skipping tot pure topgymnastiek en rope skipping op nationaal en internationaal niveau. We concurreren mee op het hoogste niveau in vijf verschillende gymnastiekdisciplines (acro, artistieke gymnastiek heren, trampoline, tumbling en rope skipping) en hebben afdelingen in de naburige regio’s van Deinze                                          

Het is als sportclub onze missie om zoveel mogelijk kinderen en jongeren op een gezonde, verantwoorde en professionele manier in contact te brengen met hun sport.

 Elke gymnast/skipper is voor ons uniek.                  

Ze verdienen en krijgen de kans om zich binnen Sportac ’86 maximaal te ontplooien, ontwikkelen en groeien.              Het is ons doel om ieder van onze gymnasten/skippers het plezier, de succesbeleving en esthetische schoonheid van hun sport te laten ervaren en beleven.

Op die manier en vanuit die ‘gedachte’ willen we onze atleten, die de toekomst zijn van morgen, belangrijke normen en waarden bijbrengen die ze doorheen hun verdere leven meedragen.                                                                                            We zijn trots op elke gymnast/skipper: van de kleinste kleuters tot topgymnasten en skippers die presteren op Belgisch, Europees en Wereldniveau. Waarvan sommigen zelfs na hun sportieve carrière Sportac naam uitdragen in het wereldberoemde “Cirque du Soleil”.

Sportac ’86 is zoveel meer dan een ‘turnclub’.

Voor onze gymnasten en skippers vormen we een onontbeerlijke gezonde uitlaatklep.                                                          Voor de ouders betekent de club een plaats voor samenkomst, van ervaringen delen en deel uitmaken van één sportieve familie. Sportac ’86 bezorgt hen vele intense momenten van oneindige bewondering en verwondering.

 

 

Sluit Menu